Stichting LPEV, sinds 2007 de meest complete en onderscheidende EHBO opleidingen van Nederland !

     

Snelmenu


Hotlinks


OPLEIDINGEN LPEV

Overzicht opleidingen LPEV
Eerstehulp methodieken en protocollen
Basis Eerstehulpverlener LPEV
Eerstehulp aan Kinderen LPEV
Gevorderd Eerstehulpverlener LPEV
First Reponder LPEV
Simulatieslachtoffer LPEV
Instructeur LPEV

 


DEZE PAGINA

Overzicht EHBO opleidingen Stichting LPEV
Wie mogen de EHBO opleidingen van de Stichting LPEV organiseren en verzorgen?
Kosten EHBO opleidingen Stichting LPEV
Wijzigingsbladen lesmap LPEV
 

 

 

 

 

Bestel nu het Introductie Protocollen Boekje LPEV en maak kennis met de EHBO opleidingen van de Stichting LPEV voor slechts 5,00 !

 


 

 

 

Overzicht EHBO opleidingen Stichting LPEV

 

 

Opleiding   Omschrijving
     
Overstap opleiding Basis Eerstehulpverlener LPEV   Verkorte opleiding Basis bestemd voor EHBO-ers met een geldig EHBO diploma van een andere certificerende EHBO organisatie.
 
 
Opleiding Basis Eerstehulpverlener LPEV   Volledige EHBO opleiding bestemd voor diegene zonder een EHBO diploma of in het bezit van een BHV LEH/LRH certificaat.
Gevorderd Eerstehulpverlener LPEV   Vervolg op de opleiding Basis Eerstehulpverlener LPEV. Uitbreiding van de kennis en vaardigheden van met name trauma letsels en alcohol en drugs stoornissen worden behandeld. Zeer geschikt voor o.a. evenementen hulpverlening.
 
Aantekening Eerstehulp aan Kinderen LPEV   Uitbreiding/aanvulling op de Basis en Gevorderd Eerstehulpverlener voor personen werkzaam met kinderen, zoals geregistreerde gastouders.
First Responder LPEV   Zeer uitgebreide EHBO opleiding. Uitsluitend voor specifieke doelgroepen welke werkzaam en/of actief zijn in omstandigheden en/of werk)omgevingen met verhoogde kans op ernstige letsels
Simulatieslachtoffer LPEV   Een Simulatieslachtoffer LPEV (SiSo) wordt opgeleid om de primaire ABCDE letsels en stoornissen uit te beelden in combinatie met secundaire en tertiaire letsels en maakt deel uit van het opleidingsteam en examenteam.
Instructeur LPEV   In de opleiding Instructeurs LPEV staat het leren denken en handelen in de ABCDE en andere internationale protocollen en het lesgeven centraal.

Klik op de opleidingen voor specifieke Informatie!

Naar boven


Wie mogen de EHBO opleidingen van de Stichting LPEV organiseren en verzorgen?

De Stichting LPEV organiseert en verzorgt zelf geen opleidingen Basis en Gevorderd Eerstehulpverleners LPEV. De EHBO opleidingen van de Stichting LPEV kunnen worden georganiseerd door alle EHBO verenigingen, ROC's, EHBO & BHV opleidings instituten en andere opleidings organisaties.

Uitsluitend bevoegde Instructeurs LPEV mogen de opleidingen Basis en Gevorderd Eerstehulpverlener LPEV verzorgen.

Informeer naar uw mogelijkheden info@lpev.nl.

Naar boven


Kosten EHBO opleidingen Stichting LPEV

De Stichting LPEV hanteert geen licentiegelden voor opleidings organisaties en instructeurs en vraagt ook geen aanvullende kosten voor de opleidingen Basis en Gevorderd Eerstehulpverlener LPEV, anders dan certificeringskosten, examen kosten en de verkoop van lesmaterialen voor haar opleidingen.

Door onze prijsvoering staan de EHBO opleidingen en certificeringen van de Stichting LPEV prijstechnisch zeer sterk ten opzichte van uw huidige EHBO certificeerder. Ook minder financieel krachtige (vrijwilligers) organisaties als EHBO verenigingen zijn dus in staat om de EHBO opleidingen van de Stichting LPEV te organiseren.

Over haar diensten en producten berekent de Stichting LPEV BTW. BTW plichtige bedrijven, ondernemers en organisaties kunnen de door de Stichting LPEV in haar facturen berekende BTW meestal als voorbelasting aftrekken.

Klik hier voor een actueel prijsoverzicht.

Naar boven


Wijzigingsbladen (updates) lesmap LPEV

Medische inzichten, eerstehulp en reanimatie richtlijnen kunnen veranderen. Zodra er belangrijke wijzigingen zijn in medische inzichten en/of veranderingen in de eerstehulp en reanimatie richtlijnen, dan geeft de Stichting LPEV wijzigingsbladen (updates) uit. Belangrijk voordeel is dat u geen compleet nieuw lesmap hoeft te vervangen.

De laatste uitgegeven Wijzigingsbladen zijn bedoeld om uw lesmap up-to-date te brengen naar de ERC EHBO en reanimatie richtlijnen 2015.

Tegen geringe kosten kunnen de wijzigingsbladen worden besteld om uw lesmap(pen) weer up-to-date te brengen. Zodra er wijzigingsbladen worden uitgegeven maken wij dit bekend op deze website. De Wijzigingsbladen kunnen uitsluitend worden besteld door LPEV opleidingsorganisaties en Instructeurs LPEV in onze webwinkel.

Naar boven

 

 

 

 

 

 

  2007 - 2018 Stichting LPEV

Laatste update 09-07-2018