Stichting LPEV, sinds 2007 de meest complete en onderscheidende EHBO opleidingen van Nederland !

     

Snelmenu


Hotlinks


DE STICHTING LPEV

Voordelen EHBO opleidingen van de Stichting LPEV
Missie
Doelstelling
Kwaliteitsborging
Juridische zaken
Nieuwe privacywetgeving
Nieuws

 


DEZE PAGINA

Missie Stichting LPEV
Tendens laagdrempelige EHBO opleidingen doorbroken door de Stichting LPEV
EHBO opleidingen van de Stichgting LPEV nauw aansluitend op de werkwijze van de professionele hulpverleners

 


 

 

 

 

Bestel nu het Introductie Protocollen Boekje LPEV en maak kennis met de EHBO opleidingen van de Stichting LPEV voor slechts 5,00 !

 


 

 

 

 

Missie Stichting LPEV

Missie Stichting LPEV

De Stichting LPEV -opgericht in 2007- is een onafhankelijke non-profit EHBO organisatie zonder winstoogmerk en certificeert landelijk EHBO-ers actief en/of werkzaam bij o.a. EHBO verenigingen, bedrijven, kinderopvang, maatschappelijke (vrijwilligers) organisaties, (zorg) instellingen, ZBO's, RWT's en overheden.

De Stichting LPEV is inmiddels uitgegroeid tot de grootste landelijke certificerende non-profit EHBO organisatie met de meeste know-how en ervaring in het landelijk certificeren en laten opleiden van EHBO-ers met de aan de leek aangepaste ABCDE methodiek en andere erkende internationale eerstehulp protocollen. Daarnaast kent de Stichting LPEV eigen opleidingen voor Instructeurs LPEV en Simulatieslachtoffers LPEV.

Naar boven


Tendens laagdrempelige EHBO opleidingen doorbroken door de Stichting LPEV

De Stichting LPEV is van mening dat de tendens van laagdrempelige algemene EHBO in de afgelopen jaren door andere landelijke EHBO en BHV certificeerders een negatieve uitwerking heeft op de kwaliteit, niveau en inzetbaarheid van EHBO-ers en BHV-ers.

Sinds 2007 draagt de Stichting LPEV deze visie uit en wordt hierin nogmaals gesterkt door recente marktontwikkelingen. Deze recente ontwikkelingen in de EHBO en BHV branche versterken ons gedachtegoed van het uitdragen van EHBO opleidingen op het gewenste en/of noodzakelijk niveau en het toenemende draagvlak hiervoor.

De Stichting LPEV ziet het als haar missie om deze tendens van algemene laagdrempelige EHBO in zowel niveau als kwaliteit te doorbreken en EHBO-ers op te laten leiden op het daadwerkelijke gewenste en/of noodzakelijke niveau.

De Stichting LPEV zal daarom haar EHBO opleidingen verder promoten bij overheden, ZBO's, bedrijven, (zorg) instellingen, organisaties en opleidings organisaties als EHBO verenigingen en EHBO en BHV opleidingsinstituten om haar doelstelling voor eerstehulpverleners op het daadwerkelijk gewenste en/of noodzakelijke niveau te bereiken.

Naar boven


EHBO opleidingen van de Stichting LPEV zijn nauw aansluitend op de werkwijze van de professionele hulpverleners

De Stichting LPEV is van mening dat door de huidige laagdrempelige algemene EHBO en BHV opleidingen EHBO-ers nauwelijks meer in staat zijn om adequate EHBO te verlenen en er nauwelijks sprake is van aansluiting op de werkwijze van de professionele eerstehulp verleners, de ambulancezorg verlening, huisartsen (posten) en SEH afdelingen van ziekenhuizen.

De EHBO opleidingen van de Stichting LPEV vormen echter de grote uitzondering in Nederland en geven (opleidings) organisaties, bedrijven, (zorg) instellingen en EHBO verenigingen het belangrijke en grote voordeel dat EHBO-ers met een diploma Eerstehulpverlener LPEV meer dan ooit zijn voorbereid om adequate en gestructureerde eerstehulp te kunnen verlenen aansluitend op de werkwijze van de professionele hulpverleners.

De Stichting LPEV is met haar EHBO opleidingen de verbindende schakel in de eerstehulpverlening.

Naar boven

 

 

 

 

 

 

  2007 - 2018 Stichting LPEV

Laatste update 09-07-2018