Stichting LPEV, sinds 2007 de meest complete en onderscheidende EHBO opleidingen van Nederland !

     

Snelmenu


Hotlinks


DE STICHTING LPEV

Voordelen EHBO opleidingen van de Stichting LPEV
Missie
Doelstelling
Kwaliteitsborging
Juridische zaken
Nieuwe privacywetgeving
Nieuws

 


 

 

 

 

Bestel nu het Introductie Protocollen Boekje LPEV en maak kennis met de EHBO opleidingen van de Stichting LPEV voor slechts Ä 5,00 !


 

Doelstelling Stichting LPEV

De doelstelling van de Stichting LPEV is: "Het op zodanige wijze opleiden van leken eerstehulpverleners (EHBO-ers) dat een nauwe aansluiting op de professionele hulpverlening bewerkstelligd wordt".

De EHBO opleidingen van de Stichting LPEV zijn niet de u bekende gebruikelijke "algemene" en "traditionele" EHBO opleidingen, maar spelen direct in op de vraag, behoefte en noodzaak voor meer dan alleen "algemene" en "traditionele" EHBO.  

Ongevallen en stoornissen bij evenementen, verkeersongevallen, arbeidsongevallen, industriŽle ongevallen. Werkzaamheden in gevaarlijke en/of niet direct toegankelijke omgevingen. Vertraagde en uitgestelde ambulancezorg verlening. Een kleine greep uit situaties en omstandigheden waarop de huidige traditionele EHBO opleidingen van andere landelijke certificerende EHBO en BHV organisaties niet of nauwelijks hebben ingespeeld.

De Stichting LPEV voorziet hierin als geen andere landelijke non-profit EHBO organisatie in Nederland door EHBO-ers te laten opleiden EHBO verenigingen en BHV opleidings  instituten in het daadwerkelijk gewenste en/of noodzakelijke niveau landelijk te certificeren.

De EHBO opleidingen van de Stichting LPEV zijn daarom DE aangewezen EHBO opleidingen voor uw EHBO vereniging, Rode Kruis afdeling, bedrijf, (vrijwilligers) organisatie, (zorg) instelling en EHBO en BHV opleidingsorganisatie als aanvulling en/of ter vervanging van uw huidige pakket EHBO opleidingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 © 2007 - 2018 Stichting LPEV

Laatste update 09-07-2018